VSTHost & SaviHost (by Hermann Steib) (freeware)

YLEISTÄ: Standalone hosting –ohjelmia eli isäntäohjelmia, joilla voidaan soittaa virtuaalisia VST-pluginsoittimia erillisinä standalone-versioina, sekä hiirellä (virtuaaliskoskettimistolla) että tietokoneen näppäimistöllä. Myös soitetun musiikin tallennus (.wav-tiedostona) mahdollista.

LATAUSOSOITE:

http://www.hermannseib.com/english/savihost.htm

ALLAOLEVASTA KOMMENTTIA-LINKISTÄ VOIT LISÄTÄ OHJELMAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ, KÄYTTÖOHJEITA JA -KOKEMUKSIA.

2 kommenttia:

Hannu Riikonen kirjoitti...

SAVIHOST: Siirrä savihost.exe -tiedosto kyseisen pluginin kansioon ja muuta sen nimi samaksi kuin pluginin nimi, esimerkiksi: jos pluginin nimi on soitin.dll niin uudelleennimeä savihost.exe -tiedosto soitin.exe -tiedostoksi (huom. vst-soittimella .dll –loppuinen tiedostopääte). Myös useampien soitinten yhtaikainen käynnistys mahdollista. Soiton äänitys Record-painikkeesta (tallennus .wav –tiedostona).

Hannu Riikonen kirjoitti...

VSTHOST: Pluginit avataan File/New Plugin –käskyllä (myös useampien soitinten samanaikainen käyttö mahdollista). Koskettimisto avataan View/Keyboard Bar –käskyllä (tai Toggle Keyboard Bar –painike). Käynnistys Engine/Run –käskyllä. Soundien vaihto Next Program –nuolipainikkeilla. Myös soitetun musiikin äänitysmahdollisuus (Record –painike) (tallennus .wav –tiedostona).